Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/storyline-danmark.dk/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Storylinemetoden i børnehaven

Storylinemetoden i børnehaven

storyline-metoden-i-boernehavenStorylinemetoden i børnehaven er en lettilgængelig bog, der i teori og pædagogisk praksis beskriver, hvordan man som ansat i en daginstitution kan arbejde med metoden "storyline". Bogen giver mange konkrete eksempler på organisering og forberedelse af et storylineforløb samt konkrete eksempler på praksis med børnene. Også dokumentation og evaluering samt inddragelse af de seks pædagogiske læreplanstemaer indgår i bogen. Man får som læser præsenteret skemaer og andre arbejdsredskaber til brug i både planlægningsdelen og ikke mindst i den spændende praksis med børnene. Både studerende, medhjælpere og pædagoger kan bruge bogen som inspiration og opslagsværk til deres egen praksis med børnene.
Bogen kan købes ved henvendelse til forfatter til bogen - Dorthe Filtenborg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.